Az emberiség elleni legnagyobb bűn - az Atombomba
 
 
Az igazi büntető fegyver születése
Miután a békét a villámháborús győzelem után sem sikerült Hitlernek elérnie, zöld utat adott Vergeltungswaffe 1, és Vergeltungswaffe 2, azaz V (fau) 1, V (fau) 2 és a V (fau) 3 fejlesztésének, de ezen fegyverek pusztító ereje nem mérhető az atombombáéhoz. Egy atombomba 22 000 V2 robbanóerejével ér fel - valóban Sodoma és Gomorra jút róla eszünkbe. Kifejlesztéséhez számos magyar nevű tudós köthető, Szilárd Leo, Neumann János, Teller Ede.
Szilárd Leo volt az, aki rávette Einsteint, hogy levelet írjon Rooseveltnek, melyben a naiv fizikus figyelmezteti Rooseveltet arra hogy ilyen fegyver készíthető. Ennek a levélnek a segítségével vették rá az elnököt a Manhattan terv elidítására. Einsteint mélységesen felháborította, hogy milyen aljasságba keverte bele Szilárd Leo, nem különben az, hogy a fegyvert - amelynek létrejöttének megakadályozásáért írt levelet az amerikaiak be is vettették.
Neumann mint matematikus az első használható számítógéppel segítette a munkát. Teller - Szilárd Leóval és Oppenheimerrel ellentétben nem akarta a fegyver bevetését, de élete végéig büntudata volt miatta.
Így igazából ők ketten, Oppenheimer és Szilárd Leo a felelősek azért, hogy az atomfegyver borzlama a világra szabadult. Mind a ketten kommunista szimpatizánsok voltak, sőt többek ennél...
Oppenheimert ezen felül még az a bűn is terheli, hogy ellopta a bombát és átadta a titkát az oroszoknak ezért a világ évtizedekig elnyomás alatt élt az atomháború árnyékában, mikor remény sem lehetett arra, hogy valaha is szabaddá lesz a kommunista uralom alá került világ.
Teller Ede, aki a hidrogénbomba feltalálója volt, aminek tervét oppenheimer úgy lopta el, hogy az oroszok elöbb tudták elkészíteni mint az aerikaiak, volt az aki megtalálta a megoldást az orosz hatalom ledöntésére. A XX. században csak két olyan amerikai elnök volt, aki nem volt címeres gazember vagy hatökör, Kennedy és Reagen. Kennedy felgyorsította az amerikai űrprogramot. Reagen elnöksége idején pedig Teller kezdeményezte a csillagháborús programot és ezzel már nem tudott lépést tartani az orosz.
Teller megpróbálta jóvátenni azt amit Los Alamosban elkövettek.
Az atombombát helytelenül szokták magyar fegyvernek nevezni, de nem az, mert az alkotóinak csak a neve és az anyanyelve volt magyar, nem is amerikai fegyver, hanem zsidó fegyver. Teller is, bár ő igaz ember, antikommunista volt zsidó származású volt, de Oppenheimer, Szilárd Leo, Neumann János is, sőt a project müszaki vezetője Leslie Groves amerikai tábornok is a pentagon építője is. Ezen nincs mit szépíteni, legfeljebb elhallgatni lehet, hogy a zsidók, zsidó tudósok követték el a világtörténelem legnagyobb háborús bűnét, az Atombomba kifejlesztését, és ha időben elkészülnek akkor a bomba célpontja Berlin lett volna. Maga a Pentagon - mint épület is jelkép - mégpedig a szabadköművesség jelképe - zsidó eredetű szimbolum, Bar Koba emberei viseltek a sapkájukon 5 ágú csillagot, és az amerikai felségjel is öt ágú csillag csak fehér..
Ezek ismeretében - a holokausztot, mint "legnagyobb emberiség elleni bűnt" elfogadni nem lehet, sőt érthető a nemzeti szocializmus ellenszenve a kommunisták - zsidók - szabadkőművesek iránt. Érthető és jogos, de ettől függetlenül ártatlanok milliói szenvedtek világszerte, mig Los Alamosban néhányan a pokol tűzét szabadították rá az emberiségre.
Ami különösen tragikussá teszi a történetet, hogy a német atomtudósok is rájöttek, lehet atomfegyvert készíteni, de Hitler megtiltotta a rá vonatkozó kutatásokat. Azaz amerika arra a feltételezésre hivatkozva indította el az atomfegyver kifejlesztését, hogy a németek is ilyent építnek, ez azonban téves volt, csak ők építettek ilyen fegyvert, és ami még szörnyűbb be is vetették!.
Opennheimer és Szilár Leo, Roosevelt és Truemann elnök ez által az USA-t tették a főgonosszá, Németország ezzel szemben erkölcsileg a nyugati demokráciák felé került.
A harmadik Babiloni fogság - koncentrációs táborok ettől függetlenül épp úgy emberiség ellenes bűn, mint az orosz Gulag, de tekintve, hogy a zsidóság ellen irányult, akik közül az atombombáért felelősök kikerültek, sokkal kevésbé terheli a III.Birodalmat, mint az amerikaiak tömeggyilkossága Hirosimában és Nagaszakiban.
A német táborok és gettók elsődleges szerepe a zsidóság összegyüjtése és kitelepítése volt - Európától távol. (Ez, a kitelepítés a végső megoldás és nem a megsemmisítés.) Másodlagos funkciójuk a munkaerejük felhasználása a haditermelésre. Bár ennek rendkivül sok ember esett áldozatul - a célja nem, csak a következménye volt népírtás. Maga a rabszolgamunka alkalmazása visszataszító, de sajnos háborúban ma is gyakrolat. Az oroszok ezt egész történelműk alatt használták!
Önmagában a terrorbombázások, a polgári lakosság legyilkolását és értékeinek elpusztítását célzó támadások is sértik a jogot - barbár cselekdetek, szándékos tömeggyilkosságok, de minősítet esete ezeknek az atomfegyver bevetése.

Az atombomba esetén, addig még elfogadható a kutatás, ha nem vetjük be, hanem csak elrettentés. Teller ellenezte is a bevetését, de Oppenheimer és Groves ragaszkodott a bevetéshez, és a célpontot is kiválasztották - három japán várost szemeltek ki, Kokurát, Nagaszakit és Hirosímát, azokat a városokat, ahol a legtöbb japán keresztény él.
A bevetése a bombának nem más, mint szándékos hidevérű tömeggyilkosság.
Az atombomba üzenete - adjátok meg magatokat vagy meghalltok mind egy szállig. Ráadásul az eredeti célpont nem is japán, hanem Németország volt, a legtöbb tudós onnan menekült el az USA-ba, ezért a fegyver üzenete még visszataszítottóbb.
Nem akartatok zsidókat magatok közt? Akkor mind pusztuljatok el, ha nem vagytok hajlandóak a rabszolgáink lenni.
Tudom, mindez rettentően csúnyán hangzik, de egy olyan tettnek, mint az atombomba bevetése, mindenképpen következményei vannak, és Oppenheimer elég okos volt ahhoz, hogy ezeket átlássa, tehát ez tudatos és vállalt emberiség elleni bűn volt. Elég értelemmel kellett volna bírnia ahhoz is, hogy megértse azt - annak amit tesz az lehet a következménye, hogy eljön az idő egyszer, amikor azt mondják - meg is érdemelték a zsidók a holokausztot, az általuk kifejlesztett és bevetett pokolbéli fegyverért az Atombombáért..
Mindenki a saját tetteiért felel, nem felelhet egy galiciai szatócs vagy a "rakamazi pék" Oppenheimer tetteiért. Éppen ezért, mert az atombomba a civileket írtja, azokat akik nem felelnek a háborúért, éppen azért emberiség ellenes bűn. A bomba ledobásával az USA elvesztette a háborút üdvtörténetileg, mert megszünt annak lenni, aminek igényével az alapító atyák létrehozták.
Ráadásul végül japánra került ledobásra, arra a népre, amit Roosevelt tudatosan ugrasztott be a háborúba, azért, hogy legyen indoka Németország megtámadására. A japánok még a németeket is felülmulló hősiességgel védekeztek, és a szamurájokat azzal győzték le az amerikaiak, hogy asszonyaik gyerkeik életét fenyegették..
 
 
Little boy Uránium bomba

Átmérő: 0,71 m
Hossz: 3,05 m
Súly: 4037 kg
Robbanás ereje: 15-16 kilotonna
Célpont: Hirosima 1945.VIII.6
Áldozatok száma: 120 000 és
utána még sugárbetegség, torzszülöttek

Az elso atomrobbantásra 1945. július 16-án került sor Los Alamos mellett. Röviddel ezután az "éles" bevetések következtek. Augusztus 6-án Hiroshima városára dobták le az Enola Gay nevu B-29-es bombázó által szállított Little Boy típusú bombát. Kb. 90-120 ezer ember halt meg rettenetes körülmények között, és sokan szenvedtek borzalmas sebesüléseket. A leukémia, a sugárzás okozta láthatatlan kór a mai napig szedi áldozatait. Az atombomba történetének legvitatottab fejezete, hogy mindezek után szükség volt-e a második támadásra.
 
 
Fat Man Plutonium bomba

Átmérő: 1,53 m
Hossz: 3,25 m
Súly: 4672 kg
Robbanás ereje: 21-22 kilotonna
Célpont: Nagaszaki 1945.VIII.9
Áldozatok száma: 60 000 és
utána még sugárbetegség, torzszülöttek

Augusztus 9-én Nagasaki volt a célpont, ennél az akciónál a Fat Man típusú bombát vetették be. 39 ezer ember halt meg azonnal, ez a szám a késobbi halálozások miatt kb. 60 ezerre nőtt..
 
  Az Egyesült Államok arra hivatkozva támadta meg Irakok, hogy vegyfegyvereket tart és atombombát készül elöállítani. Az egyetlen Iraki atomreaktort lerombolta Izrael légiereje vagy 20 éve, vegyifegyvert nem találtak Irakban. Irán felé is hasonló vádak hangoztak el, mire az Irániak közölték - van atomfegyverünk. Izraelnek is van, Iránnak is lehet, és az USA használta is.  
  Van az atombomba ledobásának egy másik vetülete is, mégpedig az, hogy nem szabad a pokollal játszani:
"1945 nyarán az amerikai Indianapolis cirkáló titkos küldetést teljesített: az atombombát szállította Tinian szigetére. A titkolózás miatt a visszaúton is magányosan hajózó cirkálót megtorpedózta és 15 perc alatt elsüllyesztette egy japán tengeralattjáró. A kilencszáz túlélő cápáktól hemzsegő vízben találta magát. A foparancsnokságon kezdetben fel sem fogták a hajó elvesztését, a segítség csak öt nap múlva érkezett meg, de már csak 316 embert tudtak megmenteni."
Tragikus véletlen, balszerencse vagy végzet? Vagy mégis létezik, Isteni igazságszoláltatás?....